FAE sivujen käyttöehdot

Jos käytät tätä verkkosivustoa, sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja ja noudattamaan niitä, jotka yhdessä tietosuojakäytäntömme kanssa ohjaavat FAE: n suhdetta sinuun suhteessa tähän verkkosivustoon.

 

Termi “FAE”, “me” tai “me” viittaa verkkosivuston omistajaan, jonka organisaation nimi on Fitness Academy Europe ® ja jonka toimisto sijaitsee osoitteessa Triq l-Inkwina, In-Naxxar NXR 2641, Malta. Termi “sinä” viittaa verkkosivustomme käyttäjään tai katsojaan.

TÄMÄN Sivuston käyttö edellyttää seuraavia käyttöehtoja:

 

Tämän verkkosivuston sivujen sisältö on vain yleistä tietoa ja käyttöä varten. Sitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Jos valitset tai sinulle annetaan käyttäjätunnus, salasana tai mikä tahansa muu tieto osana turvamenettelyjämme, sinun on käsiteltävä näitä tietoja luottamuksellisina etkä saa paljastaa niitä kolmansille osapuolille. Meillä on oikeus milloin tahansa poistaa käytöstä käyttäjän valitsema tai käyttäjän määrittelemä käyttäjätunnus tai salasana, jos mielestämme olet rikkonut mitään näiden käyttöehtojen määräyksistä. Olet myös vastuussa siitä, että kaikki henkilöt, jotka pääsevät sivustollemme Internet-yhteyden kautta, ovat tietoisia näistä ehdoista ja noudattavat niitä.

 

Kumpikaan meistä tai kolmansista osapuolista ei anna mitään takuuta tältä sivustolta löytyneiden tai tarjottujen tietojen ja materiaalien tarkkuudesta, ajantasaisuudesta, suorituskyvystä, täydellisyydestä tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Hyväksyt, että tällaiset tiedot ja materiaalit saattavat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä, ja me nimenomaisesti suljemme pois vastuun tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimissa rajoissa.

Tämän verkkosivuston tietojen tai materiaalien käyttö on täysin omalla vastuullasi, mistä emme ole vastuussa. On sinun vastuullasi varmistaa, että kaikki tämän verkkosivuston kautta saatavat tuotteet, palvelut tai tiedot täyttävät sinun erityisvaatimuksesi. Jos tarjoamme interaktiivista palvelua, annamme sinulle selkeää tietoa tarjotusta palvelusta, jos sitä valvotaan ja mitä valvonnan muotoa käytetään. Emme kuitenkaan ole velvollisia valvomaan tai seuraamaan mitään sivustollamme tarjoamiaan vuorovaikutteisia palveluita ja suljemme nimenomaisesti pois vastuumme mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat käyttäjän interaktiivisen palvelun käytöstä sisältöstandardiemme vastaisesti, onko palvelu valvottu vai ei.

Suostut myös olemaan jäljentämättä, kopioimatta tai myymättä mitään sivuston osaa verkkosivuston käyttöehtojemme vastaisesti, etkä häiritse tai vahingoita mitään sivuston osaa, mitään laitteita tai verkkoja, joihin sivustomme on tallennettu, kaikki sivustomme tarjoamiseen käytetyt ohjelmistot tai kolmannen osapuolen omistamat tai käyttämät laitteet tai verkot tai ohjelmistot.

Tämä verkkosivusto sisältää materiaalia, jonka omistamme tai lisensoimme meille. Tämä materiaali sisältää muun muassa suunnittelun, asettelun, ulkonäön ja grafiikan. Kopiointi on kielletty muutoin kuin tekijänoikeusilmoituksen mukaisesti, joka on osa näitä käyttöehtoja.

Olemme kaikkien sivustollamme ja sivustolla julkaistussa materiaalissa olevien immateriaalioikeuksien omistaja tai lisenssinsaaja. Nämä teokset ovat suojattuja tekijänoikeuslaeilla ja -sopimuksilla ympäri maailmaa. Kaikki tällaiset oikeudet pidätetään. Voit tulostaa yhden kopion ja ladata otteita kaikista sivuistamme sivustollemme henkilökohtaista viitteitä varten ja voit kiinnittää muiden organisaatiosi käyttäjien huomion sivustollemme lähetettyyn materiaaliin. Et saa muokata tulostamiesi tai lataamiesi materiaalien paperisia tai digitaalisia kopioita millään tavalla, etkä saa käyttää mitään piirroksia, valokuvia, video- tai äänisarjoja tai grafiikkaa erillään mukana olevasta tekstistä. Meidän (ja kaikkien tunnistettujen avustajien) asema sivustomme materiaalin kirjoittajana on aina tunnustettava. Et saa käyttää mitään sivustollemme olevan materiaalin osaa kaupallisiin tarkoituksiin hankkimatta siihen lisenssin meiltä tai lisenssinantajiltamme. Jos tulostat, kopioit tai lataat minkä tahansa sivustomme osan näiden käyttöehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää sivustoamme lakkaa välittömästi ja sinun on valintamme mukaan palautettava tai tuhottava kaikki tekemäsi materiaalit.

Kaikki tällä verkkosivustolla toistetut tavaramerkit, jotka eivät ole operaattorin omaisuutta eivätkä ole lisensoitu sille, hyväksytään verkkosivustolla.

Tämän verkkosivuston luvaton käyttö voi johtaa vahingonkorvausvaatimuksiin ja / tai olla rikos. Et saa käyttää sivustoamme väärin tuomalla tietoisesti viruksia, troijalaisia, matoja, logiikkapommeja tai muuta haitallista tai teknisesti haitallista materiaalia. Et saa yrittää saada luvatonta pääsyä sivustollemme, palvelimelle, jolle sivustomme on tallennettu, tai mihinkään palvelimelle, tietokoneelle tai tietokantaan, joka on kytketty sivustoomme. Et saa hyökätä sivustoomme palvelunestohyökkäyksen tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen kautta. Rikkomalla tätä säännöstä tekisit rikoksen Computer väärinkäyttölain 1990 nojalla. Ilmoitamme kaikista tällaisista rikkomuksista asianomaisille lainvalvontaviranomaisille ja teemme yhteistyötä näiden viranomaisten kanssa paljastamalla henkilöllisyytesi heille. Tällaisen rikkomuksen yhteydessä oikeutesi käyttää sivustoamme lakkaa välittömästi. Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat hajautetusta palvelunestohyökkäyksestä, viruksista tai muusta teknisesti haitallisesta materiaalista, joka voi tartuttaa tietokoneesi laitteita, tietokoneohjelmia, tietoja tai muuta omistettua materiaalia sivustosi käytön seurauksena siihen ladatun materiaalin tai siihen linkitetyn verkkosivuston materiaaliin.

 

Ajoittain tämä verkkosivusto voi sisältää myös linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä linkit on tarkoitettu avuksi lisätietojen saamiseksi. Ne eivät tarkoita, että kannatamme verkkosivustoja. Meillä ei ole vastuuta linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä.

Et saa luoda linkkiä tälle verkkosivustolle toiselta verkkosivustolta tai asiakirjasta ilman FAE: n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Tämän verkkosivuston käyttöösi ja mahdolliseen verkkosivuston käytöstä johtuvaan erimielisyyteen sovelletaan Euroopan unionin lakeja.

Jos sinulla on huolta sivustollamme esiintyvästä materiaalista, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@fitnessacademyeurope.com.